Jak vidíte remízu?

 

 

Remíza – to je kámen v ohni, to je červený šátek v očích býka, to je bílý prapor ve válce a taky to je polovina prohry, ale i polovina výhry.

Jak a kdy nabízet remízu? Víte, kdy je nejlepší moment nabídnout remízu? Víte kdy jí určitě nebrat? A kam patříte Vy? Patříte mezi ty co milují remízy a nebo ty, kdo v žádném případě remízi neberou?

Každý jsme jiný, každý má svůj pohled na toto téma a tak je tady toto video, možná se mýlím, možná se mýlím jen malinko, jsem zvědav na to, jaký Vy máte názor na remízy?

3 komentáře u „Jak vidíte remízu?“

  1. Jeste jeden komentar s opravou:
    Popletl jsem osloveni, protoze jsem se pred videem remiza dival na video Roberta o jeho partii. Podekovani bylo pro v prvni rade pro Petra. Robert je guru, ale pro mne je nejvetsi guru Petr. Tak to snad timto komentarem napravim, i kdyz vim, ze druhe a dalsi komentare se moc nectou. S omluvou vam obema, ahoj Petre, ahoj Roberte.

    Odpovědět
  2. Ahoj Roberte. Jsi muj nejvetsi sachovy guru. V prvni pulce videa jsem si rikal, jestli jsi to opravdu ty (podle hlasu jsem te poznal :-)). Druha pulka ale byla opravdu bojovna, takze jsi to byl ty!!! Dekuji ti za vyborna videa. Treti nejlepsi je serie o Nimitzovicovi (muj sysrem) a prvni a druhe nejlepsi (jen muj nazor) je Colleho system a Lvi zahajeni 1 + 2. Uz vice ne pul roku (od cca 9/2018) nehraju nic jineho (colle bile, lvi cerne). A s tvoji pomoci opravdu uspesne!!!
    Zdravim do Vlcnova z HK.

    Odpovědět

Napsat komentář