Proč Vlčnov končí?

 

 

 

 

 

Možná jste to slyšli, možná je to pro Vás novinka, ale musíme to říct oficiálně. Než odpovíme na to slovíčko proč, musíme všem říct, že se to dalo čekat. Prostě každý to věděl, jednou vyskočíte a musíte dopadnout, jednou vyjdete na vrchol hor a musíte jít dolů, jednou musí přijít slovíčko proč?

 

 

A teď vážně, opravdu jste si mysleli že Vlčnov končí? každému komu udělal tento nadpis radost se omlouvám, protože tomu tak není. Vlčnov začíná a stále nás to baví. Stále chceme si užívat tuto jízdu a budeme si jí užívat, protože v A týmu máme Jeníka Sosnu, Jožku Mudráka, Milana Babulu, Tomáše Danadu, Peťu Kapustu, Petra Koutného, Pavla Dubinu, Karla Vlacha, Járu Buráňě, Peťu Kičmera, Honzu Mošťka, Libora Ficence, Ondru Podškubku, Marka Kadlčíka, Igora Lintnera a každý chce hrát! 

 

U nás si musíme vybírat hráče, kteří nebudou hrát a opět nás to baví. Kapitán družstva Petr Kapusta a skvělá parta lidí kolem něj, opět udělá z Vlčnova silné družstvo! 

 

Do B týmu přijde na hostování Jožka Hudeček z Prušánek, pro přetlak v A týmu sem půjdou dva až tři hráči a udivíme jestli B tým nám udělá tento rok radost. Dokonce to bude znamenat, že v B týmu bude přetlak a hráči co hráli minulý rok v B týmu se nemusí vejít do soupisky, pak C a D tým bude mít taky pořádný vítr. 

 

Nezapomínejme na mládež, ještě to není moc vidět, ale i tady rosteme a věříme, že tady je naše budoucnost, jednou ten náš oddíl předáme mladým a řekneme jim, je to na Vás borci, ukažte nám, co my jsme nedokázali! A věřím, že oni tu extraligu vyhrají:) a když ne, i tak budeme na ně hrdí! 

 

Další krásná věc, co začalo jako legrace je dnes firmou, mluvím o Youtube a společnost Robert a Petr šachy, z.s bude oficiálním sponzorem Vlčnova, tento rok to bude druhý největší sponzor, příští rok věřím že budeme VIP partnerem Vlčnova. 

 

Takže přátelé a kamarádi, jestli čekáte na to, kdy Vlčnov zhasne a zavře za sebou dveře, můžeme Vám říct, že tento rok to určitě nebude!! 

 

 

Počítejte s námi, protože jsme tady chceme vyhrávat, v září tu budeme v plné síle a když jsme dostali kapesníčky od Starého Města, tak mi věřte, že tento rok jim je vrátíme…

Napsat komentář