Šachy – 7 nejčastější výmluv po porážkách – KMT

 

Kdo si toto neřekl, hoďme kamenem, například: neviděl jsem to, přehlídl jsem to, pokazil jsem to. Nejčastější hláška je asi, stál jsem na výhru, no kdo si toto neřekl, když prohrál? Jejda, jak to píšu, vidím i sám sebe, co s tím?

Prostě neměly by to být výmluvy, neměly by to být omluvy, je to vždy v nás, protože vyhraná partie je jen když je vyhraná a vždy jí vyhraji, když nevidím a přehlížím, co s tím, nejlepší je trénovat diagramy, nejlepší je se z toho poučit, zlepšit a příště být zase o kousek lepším hráčem.

Toto je krásné video, může pobavit, může potěšit a může i přimět k zamyšlení, kde je lepší hledat příčiny v nás, kde je dobré se poučit z vlastních chyb, prostě šachy jsou život a i hlášky, výmluvy a emoce k této hře patří.

Pěkné video od Kryštofa, Kryštof roste a dělá krásnější a krásnější videa a jsem rád, že je tady s námi.

Děkujeme za každý lajk, za odvahu i za to, že se video líbí, děkujeme za každý komentář, možná přidáte a doplníte o Vaše originální hlášky, či výmluvy a děkujeme za každé zhlédnutí, prostě jsme jedna velká rodina a společně děláme ty šachy zase o kousek krásnějšími!

Díííky

Napsat komentář