Blíží se to a brzo se to stane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Robert a Petr šachy se blížíme ke  2 000 000 zhlédnutí a to stojí za malé připomenutí této cesty, kdy z jednoho nápadu pro Vlčnovské hráče jsme tak blízko k tak neuvěřitelnému číslu! Je to hlavně díky vám všem a proto děkujeme!

845 videí! 4180 odběratelů! 1,911,695 zhlédnutí k neděli 14.6.

 

411 videí jsem nahrál já, 160 Robert Cvek a ten zbytek nejlepší čeští hráči. 

 

Ale vše se to začalo lámat a ta historie tohot kanálu se začala obracet tím správným směrem v jeden normální den….8.1.2017 se poprvé objeví na tomto kanálu Robert Cveka video začíná slovy….Dobrý den, vítám Vás z domova Petra Koutného, ale pozor nejsem Petr Koutný jsem Robert Cvek….

 

To jsme měli tenkrát okolo 400 odběratelů a začal se psát příběh, který dnes ovlivňuje v tom dobrém slova smyslu tisíce šachistů u nás i na Slovensku. Zažili jsme neuvěřitelnou podporu, nové přátelství a spoustu lidí, které jsme nikdy neviděli jsou s námi po celá ty léta. Známe jejich jména a jsme vždycky rádi, když nám napíšou komentář a my víme, že jsou stále s námi. 

 

Zažili jsme i neuvěřitelné podrazy, zklamání a závist a i toto nás nepoložilo a nevzalo nám sílu jít dál. Vzpomínám si, když jsem si blokoval doma stránky nss.cz abych nečetl komentáře, které s tak neuvěřitelnou nenávistí útočí  do nás  a chtěl jsem to zabalit a vždy mě pomohl Robert. Nechci tady mluvit o závisti, lží a pomluvách. Je to zbytečné. Vlastně jsem za to rád. Poznat pravé tváře, bez přetvářky a falešnosti je výborná zkušenost. Každý pád na kolena nám dává sílu se znovu narovnat a nabrat sílu a jít dál. Dnes se nehroutím ze závisti. Dnes se nehroutím ze lží a falešnosti. Dnes mám radost, když vy máte radost a já vím, že děláme správnou věc! 

 

Vlastně si říkám, že prožívám neuvěřitelný příběh. Průměrný šachista, průměrný člověk jako já a když něco napíšu na FB a nebo na nss, mám tolik reakcí, že si až říkám že to není ani možné. Tolik lidí mě řeší, hodnotí, kritizují a sledují a čekají na mojí chybu! Pak si vždy řeknu, že jsme něco dokázali….A vlastně i negativní reakce mě dnes netrápí, nebortí mě a nedrtí mě. Těší mě, že mám tolik nepřátel, protože vím že mám mnohem víc lidí, které můžu považovat za své přátelé a mezi své přátele považuji každého, kdo s námi jde tou naší cestou. 

 

Podívám se zpět na ty roky s vámi a mám velkou radost. Sny se opravdu plní. Nesnil jsem nikdy o popularitě a o tom, aby mě lidi znali. Snil jsem o tom, že potkám lidi, kteří mají rádi šachy a díky této hře na chviličku zapomeneme na starosti průměrného dne a že si vytvoříme svůj prostor, prostor kde máme radost a kde nás těší právě tato hra. 

 

 

Robert Cvek…..Tenkrát to byl pro mě silný šachista a velmistr a dnes je to jako člen rodiny. Upřímně, dnes to pro mě není velmistr a ani šachista, ale rodina a člověk, pro kterého bych umřel. Není jediná možnost, pokračovat v tomto projektu bez něj a kdyby on jednou řekl, že končí končíme oba dva. 

 

Společně jsme ušli dlouhou cestu. Neuvěřitelnou cestu plnou radosti, kterou máme z toho, když vás naše video osloví, když vám udělá radost a pomůže. Dostal jsem stovky emailů, kde jste mi psali, jak vám šachy přináší radost a jak se zlepšujete a vlastně to je náš hlavní cíl. Číslo, ke kterému se blížíme je jen číslo. 2 000 000 je pěkné číslo, ale pro nás je mnohem víc vaše energie. Vaše radost a to, že jste s námi!

 

Určitě připravíme nějaké bonusové videa až se dotkneme tohot čísla, dnes mám pro vás jen jedno velké děkuji!

 

Děláme to jen pro vás a díky vám jsme jedna velká šachová rodina! 

 

 

 

Napsat komentář