Royal Chess slaví první rok

Máme za rok přesně 167 002 zhlédnutí a to není špatné. Naučili jsme se, že toto je opravdu nejtvrdší konkurenční prostředí a jak se kdokoliv z nás snaží na sobě šachově pracovat, tak i my na tomto kanále se musíme zlepšovat a být lepší a lepší. Máme přes 1400 fanoušků, tedy odběratelů a na začátek bychom si mohli říct, že první krok a první rok byl dobrým vykročením. Druhý rok bychom chtěli udělat už větší krok a poučit se z chyb a nabídnout ještě lepší videa a lepší obsah. Uvidíme, až se tady potkáme příští rok, co si zase povíme.

19858 krát se na nás někdo díval z Indie. 13 189 x se na nás dívali lide z Mexika a na třetím místě je Brazílie s číslem 10 615. Na čtvrtém místě je ČR 10 167 a to je náš čtyřlístek, kde máme nejvíc fanoušků.

 

Ale teď napíši země, kde máme od 1000 – do – 5000 zhlédnutí a bude to docela pořádný zeměpis. Bude to popořadí, od nejlepších zemí…

 

Indonésie, USA, Vietnam, Turecko, Argentina, Filipíny, Kolumbie, Rusko, Peru Ukrajina přitom Ukrajina jako nejslabší z této skupiny má u nás za rok 2000 zhlédnutí. 

 

Bangladéš, Pakistán, Chile, Egypt, Ekvádor, UK, Španělsko, Polsko, Itálie, Slovensko, Francie a Alžírsko, kde Alžírsko jako nejslabší země z této skupiny má 1051 zhlédnutí. 

 

Malajsie, Irák, Německo, Kanada, Maroko, Saudská Arábie, Rumunsko, Jižní Korea, Japonsko, Kazaschtán, Quatemala, Nepál, Tchaj Wan, Bolívie, Kostarika, Salvádor, Bělorusko, Honduras, Kambodža, Srbsko, Portugalsko a Spojené Arabské Emiráty.

 

Tak tomu říkám pořádný zeměpis a tam všude se dostala naše videa a našla si své fanoušky. Youtube nás nabídl 526 tisíkrát a my měli úspěšnost v prokliku, tedy kolikrát lidi klikli na odkaz, který youtube nabídl 3,6%.  Průměrnou dobu, po které nás divák opustí je 2 minuty a 48 vteřin. To nejsou špatné čísla, teda nejsou špatné na první rok na youtube. 

 

Na Anglickém Facebooku máme 5000 přátel. Píši pravidelně na Facebookové stránky na chess.com, lichess.org. Možná neznáte stránku Chess Teachers and Learners, ale ta má skoro 70 000 fanoušků a i tam jsme hodně vidět. Tady jsme i administrátorem, kde schvaluji nové členy a nové články. Včerejší video, mělo dokonce 42 lajků na lichess a to je skvělé! Lepšíme se a lidem se to začíná líbit! 

 

Děkuji každému, kdo se kdykoliv podíval na naše videa na našem kanálu. Děkuji každému kdo nám dal lajk a třeba i odběr. Děkuji za každou minutu, kterou jste nám věnovali. Moc nám to pomohlo a pomáhá! 

 

 

 

Napsat komentář