Všechno je jinak – MČR žen

 

 

 

 

 

 

 

Když už to vypadá že máme vedoucí hráčku turnaje tak se situace okamžitě změní. Po 6. kole mám 3 vedoucí hráčky, které se oddělily od skupiny. Na průběžném prvním místě je K. Petrová, která má 4,5 bodu a za ní jsou s půlbodovou ztrátou K. Olsarová a T. Rodshtein. Velmi rychle se situace na prvních třech místech změnila a jsem opravdu velmi zvědavý, jak dopadne 7.kole. Buďte u toho a sledujte MČR žen 2020.

Co se vlastně stalo, že se situace po 6. kole tak změnila? Udály se 2 překvapení, a to v pátém a šestém kole. V 5. kole porazila nejmladší a podle výkonnosti i nejslabší hráčka A. M. Koubová E. Kulanovou. Ovšem důležitější je překvapení u velmi dobře hrající hráčky T. Rodshtein, která se po 5. kole osamostatnila na 1.místě, je její prohra s A. M. Koubovou, která ji porazila černými kameny v koncovce. A proto se situace na prvních třech místech tak změnila. A rozhodně výborný úspěch pro A. M. Koubovou v 5-6. kole. Jen tak dál.

Velmi dlouhá partie, ale i tak se nepovedlo Tereze Rodshtein ji udržet.

Uvidíme, co bude v dalším průběhu turnaje, protože v posledních kole, už jde o všechno! 7 .kolo turnaje nám začne v 15:00.

Odkaz na turnaj https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/czech-womens-championship-2020/2/1/4

Odkaz na webkameru z místnosti turnaje https://player.twitch.tv/?channel=godoth1982&enableExtensions=true&muted=true&parent=twitch.tv&player=popout&volume=0.5

Odkaz na fotografie https://bssfm1925.rajce.idnes.cz/MCR_zen%2C_5._-_13._9._2020%2C_penzionu_U_Kriveho_psa%2C_F-M/

Napsat komentář