FIDE OPEN Staré Město – vyhodnocení

Jdeme se podívat na průběh a vyhodnocení turnaj, podle mých očekávání. První co bych chtěl říci, že se mi moc nelíbilo jednán některých hráčů, protože, když se podíváte na turnaj A bylo tam sudý počet hráčů a bohužel každém kole minimálně 1 hráč nehrál a proto musel vždy 1 hráč zbytečně stát a samozřejmě pak kazili pomocné hodnocení svým soupeř. hodně je to vidět například u mně.

Já jsem hrál hned se 4 soupeři z 9.kol, kvůli kterým jsem skončil tak jak jsem skončil, jelikož mi pokazili pomocné hodnocení. kdyby to udělal 1 hráč nic se neděje ten se nepočítá. Bohužel z turnaje museli odstoupit pan Vavruška a paní Bažantová to už je prostě smůla, ale potom 2x nehrála moje soupeřka Stará Zuzana a v posledním kole nehrál pan Blumel a to jsem opravdu ještě zažil, proto jsem byl vždy na pomocné hodnocení v průběžném pořadí od 7.kola na posledním místě s hráči se stejným počtem bodů, věřím, že kdyby hráli tak se posunu v příčce min. o 1 pole, kde bych vyrovnal své maximum z roku 2019.

Když se podíváme níže tak jsem dopadl díky poslednímu kolu tak jak jsem vlastně chtěl výkonnost přes 2000 Elo, skoro maximum z roku 2019, kde jsem skončil s 5,5 body na 16.místě. Sice další meta je až výkonnost 2100 a více to je KM, ale i tak i myslím, že jsem dopadl tak jak jsem chtěl. Odkaz na výsledky zde.

3 komentáře u „FIDE OPEN Staré Město – vyhodnocení“

  1. Honzíku, za mne dobrý výkon, dobrá reprezentace oddílu. Jen škoda, že se turnaje se tak dobrého turnaje ,
    ne zúčastnilo víc našich hráčů

    Odpovědět
    • O sportovním dnu 24. června kde hrálo hodně našich hráčů a mládeže tady nebyla ani čárka. To není škoda ?

      Odpovědět

Napsat komentář