MČR v rapid šachu ve Vlčnově – se Ruší.

Dobrý den. I malé riziko je riziko a nikdo z  nás si nevezme na svědomí možnost, že by jste si projeli životní horskou dráhou. Tedy rychle dolů a možná už ne nahoru, jen díky tomu, že jsme riskovali Vaše zdraví a nezrušili turnaj. Zdraví je to nejcenější v životě co máme, na druhém místě je rodina a přátelé. Tady není vůbec otázka, jestli turnaj pořádat a nebo ne. Tímto článkem ruším turnaj, každému kdo k nám chtěl přijet slibuji, že připravíme lepší příležitost a určitě se potkáme a děkuji za pochopení. V článku napíši víc.

Chtěli jsme vás všechny ve Vlčnově přivítat jako rodinu. Ukázat vám toto místo, které máme rádi a pohostit vás  a chtěli jsme společně prožít jeden šachový den. Kde by nebyl poražený, protože každý by si odnesl spoustu zážitků z Vlčnova. 

 

Nejde to, radnice je v karanténě, v celé obci jsou povinné roušky, lidi mají strach. Toto není Vlčnov, který vám chceme ukázat. Nechceme se na sebe koukat v rouškách, nechceme se bát podat ruku a nechceme takto žít. Není to porážka a není to zbabělost to takto nechtít. Je to odpovědnost, je to úcta k vám všem a je to respekt k opravdovým životním hodnotám.

 

I malé riziko je velké riziko. Žádná šachová partie za to nestojí. 

 

Vždy mi děda říkal, že chlap se pozná podle toho, že pokaždé když spadne na kolena, má v sobě dost sil vstát a narovnat se. Proto tuto akci přeneseme na internet, slibuji že připravím turnaj amatérů na internetu, na který Vás všechny zvu. Sice je to pozvánka bez propozic, bez termínu a jenom slib, ale chlap se pozná i podle toho, že umí dodržet své sliby. Věřím, že se i tímto způsobem brzo potkáme!

 

Petr Koutný

 

 

 

 

4 komentáře u „MČR v rapid šachu ve Vlčnově – se Ruší.“

Napsat komentář